Gå til innholdet
gravemelding

        

 

Arkiv

Ny netteier fra 26. juni 2017 - Nordlandsnett

Nordlandsnett AS har fra 26.06.2017 inngått avtale om samordnet gravemelding og påvisning fra Geomatikk.
I Saltdalen kommune er det fortsatt Dragefossen Kraftanlegg AS som vil utføre påvisning av Nordlandsnett sine kabler.

Landsdekkende avtale med Get/TDC

Get/TDC har fra 01.05.2017 inngått avtale med Geomatikk AS om gravemeldings- og påvisningstjeneste for hele sitt dekningsområde.

Ny netteier: Sunnhordland Naturgass

Sunnhordland Naturgass har inngått avtale om gravemeldingstjenester fra Geomatikk AS, og har i den forbindelse innført en ny betalingsmodell for utlevering av kart og kabelpåvisning i felt.

Fra 11. juli 2016 må brukerne selv betale et gebyr for disse tjenestene.

Info Tromsø kommune

Til entreprenører og rørleggere i Tromsø kommune:
I forbindelse av at Tromsø kommune skal over til et nytt saksbehandlingssystem fra 08.06.2016 vil det bli noen endringer i kundeportalen. Du vil oppleve endringer allerede fra 26.05.2016.

Canal Digital KTV AS er innfusjonert i Telenor Norge AS

Selskapet Canal Digital Kabel TV AS er innfusjonert i Telenor Norge AS.  Av den grunn vil Telenor kun ha ett (1) nett hva angår brukerbetaling. Denne endringen iverksettes fra fredag 22.januar 2016. Dvs. er det påvisning av både ledningsnettet til Canal Digital og Telenor Norge, telles dette som en (1) netteier.

Brukerbetaling – Husk fakturareferanse

Brukerbetaling for gravemeldings og påvisningstjenesten ble innført fra 01.04.15. Dette har betydd en stor omlegging både for Geomatikk og brukere av tjenesten. Vi håper derfor på forståelse for en del problemer i en oppstartfase.

Ny kundeportal - uke 18

Ny kundeportal lanseres i forbindelse med at kommuner tar i bruk Geomatikk’s nye løsning for søknadsbehandling, GeoSak.

Påvisning i nord - nye kommuner fra 01.03.2015

Geomatikk AS utfører påvisning i Tjeldsund, Lødingen, Harstad, Kvæfjord, Skånland, Ibestad og Gratangen kommune på følgende infrastruktur: Telenor, Canal Digital, Broadnet, Hålogaland Kraft, Bredbåndfylket Troms fra 01.03.2015

Ny deltaker: Hålogaland Kraft [12.12.14]

Hålogaland Kraft AS starter opp med samordnet gravemeldingstjeneste fra januar 2015. En "samordnet gravemeldingstjeneste" gir publikum informasjon om de fleste ledningsnett i kommunen.