Gravemelding/kabelpåvisning

 Geomatikk opererer en landsdekkende tjeneste for gravemelding og kabelpåvisning. Henvender du deg til Geomatikk før du setter i gang gravearbeider, er dette med på å redusere faren for skader.

Geomatikk leverer ut opplysninger om ledningsnettet til over 160 ledningseiere i hele landet. Gjennom å utføre en samordnet gravemeldingstjeneste for flere ledningseiere, forenkler vi arbeidet for den som skal grave. Du får svar ett sted, og samme kabelpåviser utfører påvisning for flere ledningseiere.


Kundeportalen

Kundeportalen er utgangspunktet for deg som skal grave. Her kan du registrere nye gravehenvendelser, effektivt holde oversikt over alle dine henvendelser og status for disse. I tillegg kan du via portalen benytte deg av andre tjenester Geomatikk tilbyr.

Å opprette bruker er kostnadsfritt for både entreprenører og privatpersoner. Privatpersoner kan legge inn henvendelse om gravearbeid på egen eiendom.

Om kundeportalen

GeoGrav - Entreprenørenes Mobilapp

Få tilgang til kundeportalen via din mobiltelefon. GeoGrav gir deg informasjon om gravearbeidene dine ute på grøfta via vår mobilapp. Appen er gratis og tilgjengelig både i Google Play og App Store (søkeord 'GeoGrav'). Du bruker samme brukernavn og passord som i Kundeportalen. Les mer om GeoGrav her.

 

GeoGrav med logo

 


Sentralt ledningseierregister

Vårt sentrale ledningseierregister gir en oversikt over de ulike ledningseiere i den enkelte kommune. Du får her oversikt over:

  • Ledningseierne som Geomatikk utfører tjenesten for
  • Ledningseiere som Geomatikk videreformidler henvendelser til
  • Ledningseiere som må kontaktes direkte.

Finn oversikt for din kommune i sentralt ledningseierregister

Gravemeldings- og påvisningstjenesten omfatter ikke leveranse av ledningsdata og kart for planlegging og prosjektering. For mer info, trykk her.


Åpningstid

Åpningstid i kundesenteret er som hovedregel hverdager 07:30 – 15:30
I Hafslund nett sitt konsesjonsområde er åpningstiden hverdager 07:00 - 16:00


Akutte hendelser

Akutte hendelser, som vannlekkasjer, behandles hele døgnet på telefon. Les mer her


Brukerbetaling

De fleste netteiere har en gratis tjeneste for brukerne. Enkelte netteiere har imidlertid innført brukerbetaling. For mer informasjon trykk her.


Avbestillingsgebyr

Kundemottaket i Geomatikk sender ut melding om at påvisning er bestilt og tidspunkt avtales. En eventuell avbestilling av påvisning må skje senest kl. 14:00 dagen før avtalt tidspunkt. Ved avbestilling etter forannevnte frist vil det påløpe et avbestillingsgebyr på kr. 800,00.


Kontakt oss

Hvis du kontakter oss på e-post: Husk å legge ved kart som viser arbeidsområdet.
Finn nærmeste kundesenter

Hvis du kontakter oss på telefon 09146 / 915 09146: Husk å ha stedsnavn, gateadresse, eventuelt gårds- og bruksnummer klart. Du kan bli bedt om å sende inn kart som viser arbeidsområdet.